Samkjøring: Vil du være med til Lofotparadiset?

I morgen legger jeg ut på langtur. Igjen. Selv om jeg virkelig har begynt å slå røtter i Oslo og så smått begynt å knekke hovedstadskoden (bl.a. gjennom turprosjektet jeg har med DNT, 20 innenfor 20), har jeg et behov for å få mitt årlige fjellpåfyll. For tredje året på rad trekker jeg nordover, for å stå ski og leke i vår nordlige bakgård. Her skal jeg også jobbe for Haddock Headwear (et superfint luemerke som tar et viktig samfunnsansvar i Nepal), Klatreskolen og videre inn i filmprosjektet Expedition Backyard. Les mer om prosjektene mine her. 

Samkjøring og bilvei i Lofoten
Hvem sier nei til en litta nasjonalromantisk allsangstrall langs disse veiene her? Det er jo til å bli religiøs av! Lets hit the road jaaack!

Vil du være med, så heng på!

Og siden jeg faktisk setter meg bak rattet og ikke på togskinnene denne gangen vil jeg VELDIG gjerne fylle opp bilen min med fine folk der ute. Så; om du eller noen du kjenner vil sitte på hele veien, evt bare deler av strekningen mellom Oslo, via Trondheim til Lofoten (via Bodø), så si ifra! Så lenge du stiller med semitørre allebarnavitser og en halvklein allsangsspilleliste er du kvalifisert som passasjer 🙂 Samkjøring er BRA kjøring!

Sharing is caring braah

Bilen er forresten levert av Nabobil.no, et fantastisk delingskonsept som gjør at man kan dele og ikke eie. Du kan få tak i en bil akkurat når du vil, til hvilket behov du måtte trenge uten å tenke på alt ansvaret som medfaller når man eier egen bil. Og om du har bil, kan du effektivisere bruken av den ved å disponere den for andre – i tillegg til å at du tjener litt spenn mens du er hjemme med kona og pærra en helg. Fint for miljøet, fint for lommeboken, fint for deg! #ambassadør #ad 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *