It’s been a minute

Jeg lever!

Nå har jeg ikke skrevet her på nesten et år. Og det betyr ikke at jeg ikke har skrevet. For jeg har skrevet masse. Skriving er min form for selvhjelp. Min måte å huske nye ting jeg har lært på. Min måte å ikke miste det. Min måte å samle alt det absurde fjaset som dukker opp i tide og utide. Og det er mye absurd fjas. Så JA, jeg har skrevet. Jeg har bare ikke skrevet det her. Jeg har spydd det utover et ti-talls andre kanaler.

Så nå skal bloggen i større grad fungere som et samlingssted for alt. En base. Et hjem.

Har du noe du vil jeg skal skrive mer, eller mindre, om – skrik ut! Jeg vil høre fra deg! Sammen flytter vi fjell.. Eller i hvert fall opprettholder en lakenskrekk lenge nok til å eliminere enhver søvneksperts råd om 8 timers netter. Whatever floats your boat. Jeg går for fjell!

Sommeren ble kanskje litt mye, de lot meg være alene for lenge..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *