Nyhetshøsten

REKLAME DN

Okei, nå føler jeg at vi har meldt dette i flere omganger her, men NÅ har høsten på ordentlig kastet sommeren ut. Ikke noe mer breakup-sex mellom de nå. Det vil si kaldere dager, finere farger og ekstra god tid til å gjøre det man ellers kanskje ikke har så god tid til. For som dere vet; jeg ELSKER høsten (har ikke alltid gjort det, men det kan du lese mer om her)!

Uansett. Alt vi failet på før sommeren kan vi gi et nytt forsøk nå. Som rutiner for eksempel. Et ord som kanskje ikke de fleste forbinder meg med. Jeg failer ganske brutalt på rutiner. Men jeg har også et hat-elsk forhold til det. Morgenrutinene for eksempel, de er hellige. Den stunden vi har for oss selv før fuglene står opp er helt magisk. Og det å da kunne fylle disse med noe meningsfylt er også helt gull. 

frokost jente kaffe datamaskin
Jeg liker konseptet frokost nesten bedre enn jeg liker frokost. Lenge leve kaffeslabberrrassene før fuglene bjeffer!

Da passer det ekstra bra at DN har gitt oss et helt eget abonnement sånn at vårt trøtte kaffetryne kan få med oss hvordan samfunnet og verden virker så slipper vi å finne ut av det på egen hånd. Ettersom mitt liv er styrt av travle jobbdager, mye reise og er ellers et eller annet sted mellom bakkar og berg er det nydelig å få akkurat den porsjonen nyhet jeg trenger om dagen. Jeg jobber jo mye med innovasjon og bærekraft og her er DN en god kamerat å ha i lommen. Lurer jeg på noe ang trender, nyoppstartede selskap eller nye teknologier får jeg den mest oppdaterte informasjonen her. Mitt favorittfelt er hvordan forskjellige selskap utøver bærekraft i praksis ettersom jeg elsker å lese om gode initiativer for kloden vår. Det er så viktig å heie på selskapene som forsøker å gjøre noe bra, selv om ikke 100% er bra helt enda! 

datamaskin bærekraft nyheter frokost
Bærekraftsjungelen er virkelig en jungel. DN er en god guide om du trenger en liten innføring her 🙂

Hvis du er like interessert i ideene som former den verdenen vi lever i (eller bare skulle ønske du hang litt mer med i svingene), kan du sjekke ut det nye DN UNG abonnementet. 10 uker for 10 kr, deretter 249 pr måned, eller 99 pr måned hvis du er student. Jeg er ikke sånn superfan av å få en bunke papiraviser på døren hver eneste morgen, så da er det en bonus at man alltid kan ha denne tilgangen rett i lommen. For hvis du ikke er et morgentryne som meg, er trikken også en fin nyhetsboble å være i. 

Kanskje dette var den høsten du fikk ideen som endret verden? Steve Jobs begynte i en garasje og AirBnb startet som en frokostblanding. Just sayin. God lesing og god høstetete fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *